ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η Ρωσία απελαύνει 45 Πολωνούς και δύο Βούλγαρους διπλωματές

Οι διπλωμάτες θα πρέπει να φύγουν από τη Ρωσία μέχρι τις 13 Απριλίου

Η Ρωσία απελαύνει 45 Πολωνούς και δύο Βούλγαρους διπλωματές

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα την απέλαση 45 Πολωνών διπλωματών και δύο Βούλγαρων, σε αντίποινα για αντίστοιχα μέτρα που έλαβαν η Βαρσοβία και η Σόφια τις τελευταίες ημέρες.

«Με βάση την αρχή της ανταπόδοσης, 45 συνεργάτες της πρεσβείας της Πολωνίας και των γενικών προξενείων της στο Ιρκούτσκ, το Καλίνινγκραντ και την Αγία Πετρούπολη, χαρακτηρίστηκαν ανεπιθύμητα πρόσωπα», ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του.

Στα τέλη Μαρτίου η Βαρσοβία ανακοίνωσε την απέλαση «45 Ρώσων κατασκόπων που υποδύονταν τους διπλωμάτες», με φόντο τη ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία.

Επίσης, απελαύνονται δύο Βούλγαροι διπλωμάτες από τη Μόσχα, μετά την απόφαση της Σόφιας να απελάσει Ρώσους διπλωμάτες, τον Μάρτιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Βουλγαρία απέλασε 12 Ρώσους διπλωμάτες τον Μάρτιο και άλλον έναν τον Απρίλιο, για «δραστηριότητες ασύμβατες με το διπλωματικό καθεστώς» τους. Ανακάλεσε επίσης για διαβουλεύσεις τον πρεσβευτή της από τη Μόσχα κατόπιν των «μη διπλωματικών και αγενών» σχολίων που έκανε ο Ρώσος πρεσβευτής στη Σόφια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.