ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Η Ρωσία ετοιμάζεται για βομβαρδισμό στρατηγικών στόχων στην Ουκρανία – Απογειώθηκε μεγάλος αριθμός βομβαρδιστικών Tu-22

Εντοπίστηκαν πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα τα ρωσικά βομβαρδιστικά

Η Ρωσία ετοιμάζεται για βομβαρδισμό στρατηγικών στόχων στην Ουκρανία – Απογειώθηκε μεγάλος αριθμός βομβαρδιστικών Tu-22

Η Ρωσία αφού ξεμπέρδεψε με την ανταρσία των μισθοφόρων της Wagner ετοιμάζεται να βομβαρδίσει στρατηγικούς στόχους στην Ουκρανία. 

Συγκεκριμένα το βράδυ της Τρίτης (27/6) άγνωστος αριθμός από βομβαρδιστικά Tu-22 εντοπίστηκαν στη Μαύρη Θάλασσα και είχαν κατεύθυνση προς την Ουκρανία.

Έτσι μετά από λίγες ημέρες «νηνεμίας» η ρωσική Αεροπορία παίρνει ξανά μπρος και ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει σημαντικά πλήγματα στην Ουκρανία.

Ήδη έχουν ξεκινήσει να ηχούν σειρήνες σε αρκετές ουκρανικές πόλεις, οι οποίες αναμένεται να βομβαρδιστούν μέσα στις επόμενες ώρες από τη ρωσική Αεροπορία.

Nα σημειώσουμε ότι νωρίτερα έπεσαν ρουκέτες στην πόλη Κραματόρσκ, με τον  περιφερειάρχη να κάνει λόγο για πιθανά θύματα από τον βομβαρδισμό.

«Δύο ρουκέτες εκτοξεύτηκαν στην πόλη Κραματόρσκ», σε ένα εστιατόριο στο κέντρο της πόλης, «όπου ήταν συγκεντρωμένοι πολλοί άμαχοι», δήλωσε ο Πάβλο Κιριλένκο, κυβερνήτης της ανατολικής επαρχίας Ντονέτσκ.

Δούμα: «Πρωτοφανείς οι απώλειες που υφίσταται η Ουκρανία» 

Η αντεπίθεση των ουκρανικών δυνάμεων δεν πηγαίνει όπως είχε προγραμματιστεί λόγω των μεγάλων απωλειών, ανέφερε ο επικεφαλής της Επιτροπής Άμυνας της Κρατικής Δούμας.

«Δεν υπήρξε και δεν υπάρχει μεγάλης κλίμακας αντεπίθεση. Φαίνεται ότι γίνονται προσπάθειες για επίθεση προς διαφορετικές κατευθύνσεις, οι απώλειες που υφίσταται σήμερα η Ουκρανία κρίσιμες και πρωτοφανείς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόνισε επίσης ότι δεν υπήρξε αναταραχή στην άμυνα των ρωσικών δυνάμεων στο πλαίσιο της απόπειρας ένοπλης ανταρσίας, καθώς ο έλεγχος των μαχών συνεχίστηκε αδιάκοπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.