ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η στιγμή που τα ρωσικά ρουκετοβόλα σφυροκοπούν τις ουκρανικές δυνάμεις που υποχωρούν από την περιοχή της Αβντίιβκα (βίντεο)

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στο «Χ»

Η στιγμή που τα ρωσικά ρουκετοβόλα σφυροκοπούν τις ουκρανικές δυνάμεις που υποχωρούν από την περιοχή της Αβντίιβκα (βίντεο)

Ένα βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στη δημοσιότητα, το οποίο αποτυπώνει την στιγμή που τα ρωσικά ρουκετοβόλα σφυροκοπούν τις ουκρανικές δυνάμεις που υποχωρούν από την περιοχή της Αβντίιβκα. 

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στο «Χ»

Φόβος Ε.Μακρόν: «Η Ουκρανία μπορεί να πέσει πολύ γρήγορα»

Ο Γάλλος πρόεδρος Ε.Μακρόν με φόβο, εξέφρασε την πεποίθηση ότι επίκειται η πτώση της Ουκρανίας σύντομα, όπως αναφέρει η ευρωπαϊκή έκδοση του Politico, επικαλούμενη πηγές της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, την Τετάρτη ο Ε.Μακρόν πραγματοποίησε πολιτική εκδήλωση στο Μέγαρο των Ηλυσίων, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκαν οι επικείμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Η Ουκρανία μπορεί να πέσει πολύ γρήγορα», είπε ο Μακρόν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης σε ιδιωτική συζήτηση, όπως αποκάλυψε στο Politico ένας συμμετέχων στη συγκέντρωση.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Macron τόνισε τη σημασία της εξασφάλισης στρατιωτικής βοήθειας για την Ουκρανία γιατί όπως τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος αν οι γραμμές των Ουκρανών σπάσουν τότε η κατάρρευση της Ουκρανίας μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή.

Μάλιστα ο γνωστός λογαριασμός Visegrad24 μαζί με την δήλωση έβαλε και ένα βίντεο από τον Α’ ΠΠ και την φράση ότι “μπορεί το μέτωπο να είναι σταθερό για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να γίνει η πρώτη διάσπαση, τότε καταρρέει μαζικά”.

Η δήλωση έρχεται μετά την βρετανική πρόταση όπου το ΝΑΤΟ θα πρέπει να δημιουργήσει ζώνη ασφαλείας στο Κίεβο ώστε να απελευθερώσει Ουκρανούς στρατιώτες να πάνε στην πρώτη γραμμή γιατί οι Ρώσοι σχεδιάζουν κάτι μεγάλο σύμφωνα με το περιοδικό National Defense.

«Χρησιμοποιώντας τον παράγοντα της αυξημένης κινητικότητας, το Ηνωμένο Βασίλειο προτείνει να προετοιμαστούν μεγάλες, εξαιρετικά ευέλικτες δυνάμεις του ΝΑΤΟ από τις συνοριακές περιοχές της Ρουμανίας και της Πολωνίας για να εισέλθουν στην Ουκρανία έως τον Μάιο του 2024, προκειμένου να δημιουργηθεί μια ζώνη ασφαλείας εντός των κατεχόμενων θέσεων, συμπεριλαμβανομένων των συνόρων με τη Λευκορωσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την Βρετανία, οι απελευθερωμένες δυνάμεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων θα σταλούν στη ζώνη μάχης, κάτι που θα υπονομεύσει τις επιθετικές δυνατότητες της Ρωσίας και θα την αναγκάσει να διαπραγματευτεί», αναφέρει το περιοδικό National Defense.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.