ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Η Wagner ανατίναξε το ουκρανικό στρατηγείο στο Μπάκμχουτ – Μαζικές ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις σε όλη την Ουκρανία

Ήταν εγκατεστημένο σε πολυώροφη εργατική κατοικία

Η Wagner ανατίναξε το ουκρανικό στρατηγείο στο Μπάκμχουτ – Μαζικές ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις σε όλη την Ουκρανία

Η Wagner ανατίναξε το ουκρανικό στρατηγείο στο δυτικό Μπάκχμουτ το οποίο ήταν εγκατεστημένο στο τελευταίο οικοδομικό τετράγωνο που ελέγχουν ακόμα οι Ουκρανοί και συγκεκριμένα μέσα σε συγκρότημα πολυώροφων εργατικών κατοικιών.

Επρόκειτο για δεκαόροφο κτίριο.

Οι Ουκρανοί λένε πως ρωσικό πλήγμα χτύπησε την αποθήκη πυρομαχικών στο υπόγειο του κτιρίου το οποίο εν συνεχεία ανατινάχτηκε μαζί με πολλούς Ουκρανούς αξιωματικούς και στρατιώτες.

Την ίδια στιγμή δυνάμεις της Wagner μπαίνουν στα παρακείμενα κτίρια και έχουν εμπλακεί σε μάχες σώμα με σώμα από όροφο σε όροφο, με τους Ουκρανούς.

https://twitter.com/Zserb91/status/1651669769760698372

https://twitter.com/skadefron/status/1651709027103956997

Οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν πυραυλικά πλήγματα κατά τη διάρκεια της νύχτας σε διάφορους τομείς της Ουκρανίας, που απέχουν πολύ μεταξύ τους, από την πρωτεύουσα Κίεβο μέχρι την κεντρική Ουκρανία και τη νότια περιφέρεια Μικολάιφ.

Η ουκρανική πρωτεύουσα και πόλεις σε διάφορους τομείς της χώρας συνταράχτηκαν από πολλές εκρήξεις, σύμφωνα με το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax και αναρτήσεις σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με αναρτήσεις σε ιστότοπους δικτύωσης και τις πληροφορίες του ουκρανικού Ιντερφάξ σημειώθηκαν επίσης εκρήξεις στις πόλεις Κρεμεντσούκ και Πολτάβα, ενώ νωρίτερα ρωσικά όπλα έπληξαν στόχους στα δυτικά.

Χτυπήθηκαν και οι πόλεις Ντίνπρο και Ούμαν.

Οι Ουκρανοί ισχυρίζονται ότι 11 ρωσικοί πύραυλοι Κρουζ καταρρίφθηκαν στο Κίεβο από την ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα, όπως ανακοίνωσε ο δήμος της πρωτεύουσας της Ουκρανίας.

«Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά δεδομένα, 11 πύραυλοι Κρουζ καταστράφηκαν στον εναέριο χώρο του Κιέβου. Πέραν των πυραύλων, καταρρίφθηκαν επίσης δυο drones», ανέφερε ο δήμος του Κιέβου μέσω της πλατφόρμας Telegram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.