ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Χαμάς δημοσίευσε βίντεο με Ισραηλινό όμηρο – «Σκοτώθηκε σε επιχείρηση των IDF»

Η παλαιστινιακή οργάνωση ανέφερε πως ο 25χρονος όμηρος σκοτώθηκε σε «αποτυχημένη επιχείρηση των IDF για να τον απελευθερώσουν»

Η Χαμάς δημοσίευσε βίντεο με Ισραηλινό όμηρο – «Σκοτώθηκε σε επιχείρηση των IDF»

Βίντεο με ανατριχιαστικό περιεχόμενο, το όποιο παρουσιάζει τον 25χρονο Ισραηλινό Σαχάρ Μπαρούχ, που απήχθη από τους άντρες της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, στο κιμπούτζ Μπεέρι, μαζί με τη γιαγιά και τον μικρότερο αδερφό του, έδωσε στη δημοσιότητα η Χαμάς. Και μπορεί ο ίδιος να επέζησε τότε, ωστόσο ο αδερφός και η γιαγιά του δολοφονήθηκαν.

Στην περιγραφή του βίντεο, η Χαμάς αναφέρει πως οι Ισραηλινές Δυνάμεις (IDF) πραγματοποιήσαν επιχείρηση για να τον απελευθερώσουν, ωστόσο αυτή απέτυχε και στο τέλος ο Μπαρούχ σκοτώθηκε. Μάλιστα, παρουσιάζουν μια ανατριχιαστική εικόνα του ίδιου να είναι πεσμένος στο έδαφος, με το σώμα και το πρόσωπό του να είναι παραμορφωμένα.

Δείτε το βίντεο με τις σκληρές εικόνες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ισραηλινοί, από την πλευρά τους, έκαναν γνωστό πως εκπρόσωπος του στρατού πήγες χθες το βράδυ στο σπίτι της οικογένειας και τους ενημέρωσε για τη δημοσίευση του βίντεο. «Οι καρδιές μας συμπονούν την οικογένεια του Μπαρούχ, ο οποία απήχθη βάναυσα από την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς, που συνεχίζει να χρησιμοποιεί την ψυχολογική τρομοκρατία και να συμπεριφέρεται με απάνθρωπο τρόπο», ανέφερε η ανακοίνωση του στρατού, στην οποία δεν γίνεται καμία αναφορά σε «θάνατο του 25χρονου, ωστόσο επισημαίνεται πως η Χαμάς δημοσιεύει τέτοιου τύπου βίντει και στοιχεία για να τρομοκρατήσει ψυχολογικά τους Ισραηλινούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.