ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΗΠΑ – Τουρκία: Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο A.Μπλίνκεν με τον Μ.Τσαβούσογλου

Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ ευχαρίστησε την Τουρκία

ΗΠΑ – Τουρκία: Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο A.Μπλίνκεν με τον Μ.Τσαβούσογλου

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, ευχαρίστησε σήμερα την Τουρκία για τον ρόλο που διαδραματίζει, βοηθώντας την Ουκρανία εν μέσω της επέμβασης της Ρωσίας.

Όπως ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο Μπλίνκεν συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο υπουργός Μπλίνκεν ευχαρίστησε την Τουρκία για τη δέσμευσή της στην εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, καθώς και για τις προσπάθειές της να βοηθήσει την Ουκρανία σε αυτήν την ώρα ανάγκης», είπε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Νεντ Πράις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.