ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισμαΐλ Χανίγιε: Στο Κάιρο ο αρχηγός της Χαμάς

Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για δεύτερη ανακωχή με το Ισραήλ

Ισμαΐλ Χανίγιε: Στο Κάιρο ο αρχηγός της Χαμάς

Ο αρχηγός της Χαμάς Ισμαΐλ Χανίγιε βρίσκεται στο Κάιρο για συνομιλίες αναφορικά με την κατάσταση στην Γάζα, ανακοίνωσε η οργάνωση.

Ο Ισμαΐλ Χανίγιε, ο οποίος χρησιμοποιεί ως βάση το Κατάρ, έφθασε στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα «για συνομιλίες με τους αιγύπτιους αξιωματούχους σχετικά με τις εξελίξεις της σιωνιστικής επίθεσης κατά της Λωρίδας της Γάζας και πλήθος άλλων θεμάτων», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Χαμάς.

Πηγή που έχει γνώση των διαπραγματεύσεων στην Αίγυπτο για την κήρυξη πιθανής δεύτερης ανακωχής ανέφερε ότι το θέμα που συζητείται είναι το ενδεχόμενο επιστροφής κάποιου αριθμού ομήρων, που κρατούνται από τη Χαμάς με αντάλλαγμα την απελευθέρωση παλαιστινίων κρατουμένων στις ισραηλινές φυλακές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και ο αριθμός τους βρίσκεται υπό συζήτηση, το Ισραήλ επιμένει ότι στους ομήρους που θα απελευθερωθούν πρέπει να περιλαμβάνονται γυναίκες, καθώς και άνδρες με προβλήματα υγείας, σύμφωνα με την πηγή, ενώ Παλαιστίνιοι που εκτίουν ποινές για σοβαρά εγκλήματα είναι πιθανόν να περιλαμβάνονται επίσης στους κρατούμενους που θα απελευθερωθούν από την ισραηλινή πλευρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.