ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Ισοπεδώθηκε από τους Ρώσους κέντρο εκπαίδευσης μισθοφόρων στην Οδησσό (βίντεο)

Νέο κτύπημα των Ρώσων σε στρατηγική θέση των Ουκρανών

Ισοπεδώθηκε από τους Ρώσους κέντρο εκπαίδευσης μισθοφόρων στην Οδησσό (βίντεο)

Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι κατέστρεψε κέντρο εκπαίδευσης ξένων μισθοφόρων βόρεια της Οδησσού, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Tass.

Συγκεκριμένα τη νύχτα, από το έδαφος της χερσονήσου της Κριμαίας, η ρωσική δύναμη εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση με τρεις κατευθυνόμενους πυραύλους στην περιοχή της Οδησσού. Αυτό αναφέρθηκε στην επιχειρησιακή διοίκηση «Νότος».

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε από την πλευρά του πως καταστράφηκε ουκρανικό εκπαιδευτικό κέντρο ξένων μισθοφόρων κοντά στην Οδησσό. Η επιχειρησιακή-τακτική αεροπορία των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων και οι πυραυλικές δυνάμεις έπληξαν 81 στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας, πρόσθεσε ο ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για ακόμη ένα σημαντικό κτύπημα των Ρώσων σε στρατηγική θέση των Ουκρανών, την ώρα που οι δυνάμεις του Κιέβου ρίχνουν πυραύλους σε άμαχους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.