ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Ισραήλ: Δείτε βίντεο από την απαγωγή Ισραηλινών από τη Χαμάς – Τους έριξαν σε καρότσα και τους μετέφεραν στη Γάζα

«Έχουμε θέσει υπό ομηρεία υψηλόβαθμους στρατιωτικούς»

Ισραήλ: Δείτε βίντεο από την απαγωγή Ισραηλινών από τη Χαμάς – Τους έριξαν σε καρότσα και τους μετέφεραν στη Γάζα

Στα social media, δημοσιεύθηκε ένα βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που μέλη της Χαμάς, απήγαγαν πλήθος Ισραηλιτών. 

Μέχρι στιγμής γίνεται αναφορά από τα διεθνή MME για δεκάδες ομήρους, ενώ λίγο νωρίτερα και ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε την είδηση.

Ανάμεσα στους απαχθέντες και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, με τη Χαμάς να υποστηρίξει ότι κρατά όμηρο και τον ισραηλινό υποστράτηγο Νιμρόντ Αλόνι, μαζί με άλλους στρατιώτες.

Σε βίντεο που δίνει στη δημοσιότητα το War Monitor, διακρίνονται οι τρομοκράτες της Χαμάς να έχουν απαγάγει πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και παιδιά, να τους ρίχνουν σε καρότσα και να τους μεταφέρουν στη Γάζα.

Ορισμένοι πιθανολογείται ότι έχουν μεταφερθεί σε μικρές πόλεις γύρω από τη Λωρίδα της Γάζας. Άλλοι έχουν μεταφερθεί στη Γάζα, με την κατάσταση να έχει βγει εκτός ελέγχου.

Ο αναπληρωτής επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της Χαμάς δήλωσε νωρίτερα ότι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του Ισραηλινού στρατού έχουν τεθεί σε κατάσταση ομηρείας.

«Έχουμε θέσει υπό ομηρεία υψηλόβαθμους στρατιωτικούς» ισχυρίστηκε συγκεκριμένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο πόλεμος βρίσκεται σε φάση κλιμάκωσης. Έχουν σκοτωθεί πολλοί Παλαιστίνιοι και πολλοί Ισραηλινοί είναι νεκροί, όπως και φυλακισμένοι» πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.