ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισραήλ: Ενώπιον του Δικαστηρίου της Χάγης την επόμενη εβδομάδα

Η Νότια Αφρική προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο

Ισραήλ: Ενώπιον του Δικαστηρίου της Χάγης την επόμενη εβδομάδα

Το Ισραήλ θα εμφανιστεί ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου (ICJ) στη Χάγη την επόμενη εβδομάδα για να αντικρούσει τις κατηγορίες της Νότιας Αφρικής για διάπραξη γενοκτονίας στον πόλεμο με τη Χαμάς στη Γάζα, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος της ισραηλινής κυβέρνησης.

“Το Κράτος του Ισραήλ θα εμφανιστεί ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου στη Χάγη για να διαλύσει την παράλογη συκοφαντία του αίματος (αντισημιτική συκοφαντία) της Νότιας Αφρικής. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους ηγέτες της Νότιας Αφρικής: η ιστορία θα σας κρίνει και θα σας κρίνει χωρίς οίκτο”, είπε ο εκπρόσωπος Εϊλόν Λέβι σε διαδικτυακή ενημέρωσή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Νότια Αφρική προσέφυγε στο ICJ υποστηρίζοντας ότι παραβιάζεται η Σύμβαση για την πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος της γενοκτονίας με τις επιθέσεις του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων, στη Λωρίδα της Γάζας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.