ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισραήλ: Η ανάρτηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ για την Γάζα προκάλεσε σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (φώτο)

Χρήστες ζήτησαν απ’ την Euroleague να πάρει θέση για την σφαγή 25.000 αμάχων

Ισραήλ: Η ανάρτηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ για την Γάζα προκάλεσε σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (φώτο)

Η κρίση στη Μέση Ανατολή κλιμακώνεται και οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς έχουν φέρει τις διάφορες αντιδράσεις της κοινής γνώμης.

Κάτι ανάλογο έγινε και με την ανάρτηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με την Παρτιζάν, προχώρησε σε ανάρτηση με πρωταγωνιστή έναν στρατιώτη.

Συγκεκριμένα η ομάδα του λαού στα social media έβαλε μια φωτογραφία στρατιώτη που χαμογελά στα χαλάσματα κάπου στην περιοχή της Χαν Γιουνίς στη Γάζα.

Ο συγκεκριμένος στρατιώτης κρατά ένα κασκόλ της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι Ισραηλινοί συνόδευσαν την φωτογραφία με το εξής μήνυμα:

«Η Μακάμπι μας! Καλή επιτυχία απόψε. Ευχαριστούμε ήρωες».

Αμέσως υπήρξαν αντιδράσεις από διάφορους χρήστες των social media. Μάλιστα αρκετοί ζητούσαν την παρέμβαση της Euroleague, πριν καν αρχίσει το ματς με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.