ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισραήλ: Νεκρή εντοπίστηκε 24 μέρες μετά την εξαφάνισή της η η 22χρονη Shani Louk που ήταν στο μοιραίο φεστιβάλ

Αρχικά συγγενείς και φίλοι πίστευαν ότι είναι νεκρή, ωστόσο στη συνέχεια η μητέρα της είχε πληροφορίες ότι η Σάνι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Γάζας

Ισραήλ: Νεκρή εντοπίστηκε 24 μέρες μετά την εξαφάνισή της η η 22χρονη Shani Louk που ήταν στο μοιραίο φεστιβάλ

Εντοπίστηλε νεκρή τελικά η 22χρονη Shani Louk που βρισκόταν στο μοιραίο φεστιβάλ κοντά στη Λωρίδα της Γάζας, όταν τρομοκράτες της Χαμάς εισέβαλλαν και σκότωσαν περίπου 260 νέους που διασκέδαζαν στο μουσικό φεστιβάλ το πρωί του Σαββάτου της 7ης Οκτωβρίου.

Σημειώνεται πως η Shani Louk, ισραηλογερμανίδα, ήταν σε ένα από τα φρικιαστικά βίντεο με τις θηριωδίες της Χαμάς. Συγκεκριμένα φαινόταν στο πίσω μέρος ενός φορτηγού λιπόθυμη.

Αρχικά συγγενείς και φίλοι πίστευαν ότι είναι νεκρή, ωστόσο στη συνέχεια η μητέρα της είχε πληροφορίες ότι η Σάνι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Γάζας.

Ωστόσο, 24 μέρες μετά την εξαφάνισή της η Σάνι εντοπίστηκε νεκρή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.