ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ισραήλ: «Νεκροί σε αεροπορικές επιδρομές στο Λίβανο τρεις μαχητές της Χεζμπολάχ» (βίντεο)

Ανάμεσά τους δύο διοικητές

Ισραήλ: «Νεκροί σε αεροπορικές επιδρομές στο Λίβανο τρεις μαχητές της Χεζμπολάχ» (βίντεο)

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF), ανακοίνωσαν ότι χθες Τρίτη (16/4), κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδρομών, τρεις μαχητές της Χεζμπολάχ, μεταξύ των οποίων δύο διοικητές, έχασαν τη ζωή τους στο νότιο Λίβανο.

Ο Μοχάμεντ Χουσεΐν Σαχούρι, «ο Διοικητής της Μονάδας Πυραύλων και Πυραύλων της Δυτικής Περιοχής των Δυνάμεων Ραντβάν», σκοτώθηκε σε ισραηλινό βομβαρδισμό στο Κφαρ Ντουνίν στο νότιο Λίβανο, σύμφωνα με τον IDF.

«Στο πλαίσιο του ρόλου του, ο Μοχάμεντ σχεδίασε και προώθησε εκτοξεύσεις ρουκετών και πυραύλων προς το ισραηλινό έδαφος από τις περιοχές των κεντρικών και δυτικών περιοχών του Λιβάνου».

Ο Μαχμούντ Ιμπραήμ Φαντλάλα, «ένας πράκτορας της μονάδας πυραύλων και πυραύλων της Χεζμπολάχ», σκοτώθηκε επίσης στην ίδια αεροπορική επιδρομή, πρόσθεσε το IDF.

Νωρίτερα, ο ισραηλινός Στρατός ανέφερε σε ξεχωριστή δήλωση ότι η αεροπορική του επιδρομή σκότωσε τον Ισμαήλ Γιουσάφ Μπαζ, «τον διοικητή του παράκτιου τομέα της Χεζμπολάχ, στην περιοχή Αΐν Έμπελ στον Λίβανο», στο νότιο Λίβανο.

Η Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε τους θανάτους των τριών μαχητών της χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου ή τις τάξεις τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.