ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισραήλ: Τουλάχιστον 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ισραηλινό βομβαρδισμό σε καταυλισμό στη Γάζα

Αρκετοί άνθρωποι παραμένουν παγιδευμένοι κάτω από τα ερείπια των κτιρίων που κατέρρευσαν

Ισραήλ: Τουλάχιστον 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ισραηλινό βομβαρδισμό σε καταυλισμό στη Γάζα

Στους 22 αυξήθηκε ο αριθμός των ανθρώπων που σκοτώθηκαν στις ισραηλινές επιδρομές στον καταυλισμό Nuseirat στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων Wafa.

Αυτό μετά από βομβαρδισμό σε τρία κτίρια κατοικιών στην περιοχή. Όσοι τραυματίστηκαν φέρεται να μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αλ Άκσα.

Δεκάδες Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν επίσης μετά από χωριστές επιδρομές σε πολλά σπίτια στην περιοχή Τζαμπαλίγια και τον προσφυγικό καταυλισμό της το βράδυ της Κυριακής.

https://twitter.com/Gaza_44/status/1726371115151294536?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1726371115151294536%7Ctwgr%5E54796c64e527573804354d63cc3013f4c4332803%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F1437191%2Fpolemos-sto-israil-toulahiston-22-nekroi-se-israilino-vomvardismo-se-kataulismo-sti-gaza-deite-video%2F

Σύμφωνα με τη Wafa γυναίκες και παιδιά ήταν μεταξύ των θυμάτων. Αρκετοί άνθρωποι πιστεύεται επίσης ότι παραμένουν παγιδευμένοι κάτω από τα ερείπια των κτιρίων που κατέρρευσαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ισραηλινές δυνάμεις έπληξαν επίσης ένα σπίτι στη συνοικία Bishara στο Deir al-Balah στην κεντρική Γάζα καθώς και ένα σπίτι ανατολικά του Khan Younis στο νότο. Ο αριθμός των θυμάτων είναι ακόμη ασαφής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.