ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισραηλινός υπουργός φέρνει στην Κνεσέτ νομοσχέδιο «για την θανατική ποινή σε τρομοκράτες»

H θανατική ποινή έχει επιβληθεί μόνο δύο φορές στην ιστορία του εβραϊκού κράτους

Ισραηλινός υπουργός φέρνει στην Κνεσέτ νομοσχέδιο «για την θανατική ποινή σε τρομοκράτες»

Ο Ισραηλινός υπουργός Εθνικής Ασφάλειας Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ, μέσω ανάρτησή του στο «X» (πρώην Twitter), δήλωσε ότι αυτή την εβδομάδα θα φέρει προς αρχική έγκριση στην Κνεσέτ ένα νομοσχέδιο που θα επιβάλλει «θανατική ποινή για τους τρομοκράτες».

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του, τονίζει ότι θα φέρει το νομοσχέδιο στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικής Ασφάλειας της Κνεσέτ, μεθαύριο Δευτέρα. Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που έχει προετοιμαστεί από το κόμμα του «Otzma Yehudit».

«Περιμένω από όλα τα μέλη της Κνέσετ να υποστηρίξουν αυτό το σημαντικό νομοσχέδιο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η θανατική ποινή έχει επιβληθεί μόνο δύο φορές στην ιστορία του εβραϊκού κράτους, με τελευταία φορά την εκτέλεση του αρχιτέκτονα του Ολοκαυτώματος Αδόλφου Άιχμαν το 1962.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.