Nα τους μετρήσουμε τους «Πάτριοτ»; ΄Η «θα σβήσουν τα φώτα»;

Κατάρ: «Ισραήλ και Ιράν σέρνουν την περιοχή στο χάος – Πρέπει να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη»

Δηλώσεις μετά την επίθεση στις εγκαταστάσεις LNG στο Ρας Λαφάν

Κατάρ: «Ισραήλ και Ιράν σέρνουν την περιοχή στο χάος – Πρέπει να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη»

Το Ισραήλ και το Ιράν σύρουν την περιοχή στο χάος, τόνισε ο πρωθυπουργός του Κατάρ, Μοχάμεντ μπιν Αμπντουραχμάν Αλ-Θάνι, κρατώντας «ίσες αποστάσεις» από τον επιτιθέμενο (που στηρίζει) και τον αμυνόμενο.

Πρόσθεσε επίσης ότι η επίθεση στις εγκαταστάσεις LNG στο Ρας Λαφάν είναι «μια πολύ επικίνδυνη κλιμάκωση από τους Ιρανούς».

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός του Κατάρ, ο οποίος υπογράμμισε «τη σημασία της άμεσης διακοπής» των ιρανικών επιθέσεων στην περιοχή και την ανάγκη για αποκλιμάκωση.

Είπε ότι οι ιρανικές επιθέσεις από την έναρξη του πολέμου προκάλεσαν «τεράστιο σοκ». Η επίθεση «θέτει πολλά ερωτήματα» για την περιοχή όσον αφορά τις σχέσεις μεταξύ γειτονικών χωρών.

Η εμπιστοσύνη έχει χαθεί τώρα, αλλά «πρέπει να αποκατασταθεί» δήλωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.