ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Κόλαση» στην Κμελνίτσκα: Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν μεγάλη αποθήκη πυρομαχικών και οπλικών συστημάτων (βίντεο)

Από εκεί μεταφέρονται δυτικά οπλικά συστήματα και πυρομαχικά στα ουκρανικά στρατεύματα στην ανατολική Ουκρανία

«Κόλαση» στην Κμελνίτσκα: Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν μεγάλη αποθήκη πυρομαχικών και οπλικών συστημάτων (βίντεο)

Oι ρωσικές πυραυλικές δυνάμεις έπληξαν σήμερα μία από τις μεγαλύτερες αποθήκες οπλισμού και πυρομαχικών στην πόλη Κμελνίτσκα, στην δυτική Ουκρανία.

Μετά από ώρες ακούγονται ακόμα συνεχείς εκρήξεις.

Η Κμελνίτσκα είναι χώρος αποθήκευσης δυτικών οπλικών συστημάτων και διαμετακομιστικός κόμβος προς τα στρατεύματα πρώτης γραμμής στην ανατολική Ουκρανία.

Πρόκειται για μία πόλη 300.000 κατοίκων.

Από το ύψος των καπνών, την ένταση της φωτιάς και τις συνεχείς εκρήξεις, φαίνεται πως οι Ρώσοι χτύπησαν κάτι πολύ «βαρύ».

Από την Κμελνίτσκα περνούν και τα δυτικά άρματα μάχης τα οποία εισέρχονται από την Πολωνία.

https://twitter.com/itsmecalcifer1/status/1657292129461231617

https://twitter.com/itsmecalcifer1/status/1657248218487349248

Στο Μπάκχμουτ τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει ως προς το τι συμβαίνει αυτή την στιγμή.

Οι Ρώσο μέσα στην πόλη έχουν να εκκαθαρίσουν μερικά κτίρια και λίγες κατοικίες ώστε να την ανακηρύξουν υπό πλήρη έλεγχο.

Το πρόβλημα των Ρώσων αυτή την στιγμή είναι η ουκρανική επίθεση στο Σολεντάρ. Οι Ουκρανοί κατάφεραν να προωθηθούν σε υψώματα δίπλα στα χωριά, Γκολούμποβκα, Πριβόλιε και Ζαλιζνιάνσκοε.

Οι Ουκρανοί επιχειρούν ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο περικύκλωσης των Ρώσων στο Μπάκχμουτ αλλά για να πετύχει αυτό απαιτεί υπέμετρα μεγάλες δυνάμεις και σημαντικές ποσότητες οπλισμούς.

Βέβαια χρειάζεται να «βοηθήσουν» και οι Ρώσοι σε αυτό κάνοντας συνεχή τακτικά λάθη, κάτι που δεν είναι και απίθανο όπως έχουν δείξει μέχρι τώρα στον πόλεμο αυτόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.