Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Ξεκίνησαν τα ρωσικά χτυπήματα στην επαρχία Ντνιπροπετρόφσκ – Ουκρανοί: «Μας χτυπούν με drones και ρουκέτες»

Ουκρανικά drones επιχείρησαν πάλι να κλείσουν τα αεροδρόμια στην Μόσχα

Ξεκίνησαν τα ρωσικά χτυπήματα στην επαρχία Ντνιπροπετρόφσκ – Ουκρανοί: «Μας χτυπούν με drones και ρουκέτες»

Ρωσικός βομβαρδισμός εναντίον πόλης στην επαρχία Ντνιπροπετρόφσκ στην κεντροανατολική Ουκρανία, προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον ενός ανθρώπου, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.

Η Ρωσία «έπληξε την περιοχή Μεζίφσκα, στην περιφέρεια Σινελνικίφκσι, με κατευθυνόμενη βόμβα. Ένας άνδρας σκοτώθηκε», έγραψε στο Telegram ο Μικόλα Λουκασούκ επικεφαλής του περιφερειακού συμβουλίου του Ντνιπροπετρόφσκ.

Ο ίδιος έκανε λόγο για συντονισμένες επιθέσεις και στη Νικόπολη, σημειώνοντας ότι χρησιμοποιήθηκαν «drones, το πυροβολικό και συστήματα εκτόξευσης πολλαπλών ρουκετών Grad».

Από τις επιθέσεις αυτές υπέστησαν ζημιές τέσσερα σπίτια στην Νικόπολη, καθώς και γραμμές ηλεκτροδότησης.

Κλείσιμο αεροδρομίων στη Μόσχα

Στο μεταξύ ουκρανική επίθεση με drones εναντίον της Μόσχας οδήγησε στην αναστολή της λειτουργίας δύο αεροδρομίων της ρωσικής πρωτεύουσας, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

Η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της Ρωσίας Rosaviatsia ανέφερε στο Telegram ότι αναστέλλονται οι πτήσεις από και προς τα αεροδρόμια Βνούκοβο και Ντομοντέντοβο για λόγους ασφαλείας.

Τα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα κατέστρεψαν εννέα ουκρανικά drones που κατευθύνονταν προς τη Μόσχα ως τις 07:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Σεργκέι Σομπιάνιν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σωστικά συνεργεία έχουν σπεύσει στις περιοχές όπου έπεσαν συντρίμμια από τα drones, ωστόσο δεν έχουν αναφερθεί ζημιές προς το παρόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.