ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ξεπέρασαν τους 23.000 οι νεκροί Παλαιστίνιοι στη Γάζα

249 σκοτώθηκαν σε 24 ώρες

Ξεπέρασαν τους 23.000 οι νεκροί Παλαιστίνιοι στη Γάζα

Το υπουργείο Υγείας της Χαμάς ανακοίνωσε σήμερα πως 23.084 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στη Λωρίδα της Γάζας αφότου ξεκίνησαν οι στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ σε αντίποινα για τις επιθέσεις της παλαιστινιακής οργάνωσης μαχητών Χαμάς στο έδαφος του Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις τελευταίες 24 ώρες ο απολογισμός είναι 249 νεκροί και 510 τραυματίες, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας το οποίο κάνει επίσης λόγο στην ανακοίνωσή του συνολικά για 58.926 τραυματίες από την έναρξη του πολέμου. Οι νεκροί και οι τραυματίες είναι κυρίως γυναίκες και ανήλικοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.