ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ξεσπά ο αδερφός της Shani Look: «Την έφτυναν σαν να μην ήταν τίποτα»

«Ήταν τόσο δύσκολο να βλέπουμε όλη αυτή τη βαρβαρότητα»

Ξεσπά ο αδερφός της Shani Look: «Την έφτυναν σαν να μην ήταν τίποτα»

Συγκλονισμένος είναι ο κόσμος από τον αποκεφαλισμό της Shani Look από μέλη της Χαμάς με τον ο αδερφό της να μιλά στο SkyNews για τη στιγμή που είδε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η οργάνωση.

Σε αυτό το βίντεο η Shani Look κείτεται ακίνητη και ημίγυμνη στο πίσω μέρος ενός φορτηγού ώρες μετά την ένοπλη επίθεση στο φεστιβάλ κοντά στη Λωρίδα της Γάζας, που σήμανε και τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

Ο 20χρονος παράλληλα σημειώνει συντετριμμένος πως δεν μπόρεσαν να την θάψουν και πως θα βρουν άλλον τρόπο να την τιμήσουν. «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έβλεπα την αδερφή μου σε αυτή τη βάναυση θέση», λέει και αναφέρεται στο τελευταίο τηλεφώνημα που είχαν.

«Είπε “φεύγουμε τώρα αμέσως, μην ανησυχείς”» ανέφερε ο Άμιτ, ωστόσο, όπως σημείωσε «οι τρομοκράτες περίμεναν στον δρόμο». «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έβλεπα ένα τέτοιο βίντεο, την αδερφή μου σε αυτή τη βάναυση θέση», επανέλαβε ο αδερφός της.

«Ήταν τόσο δύσκολο να βλέπουμε όλη αυτή τη βαρβαρότητα. Παρόλο που ξέρουμε ότι η Χαμάς μπορεί να φτάσει σε αυτό το επίπεδο απανθρωπιάς, απλά την έφτυναν και της φέρθηκαν σαν να μην ήταν τίποτα», έλεγε εκείνος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.