ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Μ.Νετανιάχου: «Εξωφρενικές οι κατηγορίες ότι το Ισραήλ έχει διαπράξει γενοκτονία»

Το γραφείο του Μ.Νετανιάχου δήλωσε ότι θα συνεχίσει να επιτρέπει την είσοδο της βοήθειας στη Γάζα

Μ.Νετανιάχου: «Εξωφρενικές οι κατηγορίες ότι το Ισραήλ έχει διαπράξει γενοκτονία»

Το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού, Μ.Νετανιάχου απέρριψε τις κατηγορίες της Νότιας Αφρικής για διάπραξη γενοκτονίας από το Ισραήλ.

Τις χαρακτηρίζει ψευδείς και εξωφρενικές και τονίζοντας ότι η ισραηλινή στρατιωτική εκστρατεία στη Ράφα δεν οδηγεί και δεν θα «οδηγήσει στην καταστροφή του παλαιστινιακού άμαχου πληθυσμού».

Το γραφείο του Νετανιάχου δήλωσε ότι θα συνεχίσει να επιτρέπει την είσοδο της βοήθειας στη Γάζα «σύμφωνα με τον νόμο», σε κοινή ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα μαζί με το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών.

Λίγο νωρίτερα και μετά το πέρας της συνεδρίασης του πολεμικού συμβουλίου του Ισραήλ που ακολούθησε της εντολής του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για παύση της στρατιωτικής επιχείρησης στη Ράφα, η απάντηση ήταν «θα συνεχίσουμε τις επιθέσεις».

Ο υπουργός του πολεμικού συμβουλίου, Μπένι Γκαντζ, υπογράμμισε ειδικότερα, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την απόφαση, ότι το Ισραήλ θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο κατά της Χαμάς για τη ασφάλειά του αλλά και για να διασφαλίσει ότι θα επιστραφούν οι όμηροι.

Τόνισε, δε, ότι ο ισραηλινός στρατός θα λειτουργήσει σε συνεργασία με το Διεθνές Δίκαιο και θα προσπαθήσει να αποφύγει τα χτυπήματα στις τάξεις των αμάχων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το κράτος του Ισραήλ θα συνεχίσει να πολεμά για να επιστραφούν οι όμηροι και για να είναι ασφαλείς οι κάτοικοί του, οπουδήποτε βρίσκονται, συμπεριλαμβανομένης και της Ράφα» δήλωσε ο υπουργός σε ειδική ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.