ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Μ.Ποντολιάκ: «Οι συνομιλίες με την Ρωσία διεξάγονται σκληρά αλλά συνεχίζονται»

«Είναι κατανοητό ότι η ρωσική πλευρά εφαρμόζει την δική της παραδοσιακή τακτική»

Μ.Ποντολιάκ: «Οι συνομιλίες με την Ρωσία διεξάγονται σκληρά αλλά συνεχίζονται»

Ο σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου, Μιχαΐλο Ποντολιάκ, ερωτηθείς για τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος, σύμφωνα με τον οποίο οι ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ των δύο χωρών βρίσκονται σε αδιέξοδο, δήλωσε ότι οι συνομιλίες είναι πολύ σκληρές αλλά συνεχίζονται.

Ο Ποντολιάκ δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι η Ρωσία προσπαθεί να ασκήσει πιέσεις στις συνομιλίες με τις δηλώσεις που κάνει δημοσίως και ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται στο επίπεδο των ομάδων εργασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι συνομιλίες διεξάγονται πολύ σκληρά. Είναι κατανοητό ότι το συναισθηματικό φορτίο σήμερα στην διαπραγματευτική διαδικασία είναι βαρύ. Είναι κατανοητό ότι η ουκρανική αντιπροσωπεία εργάζεται αποκλειστικά στα πλαίσια των ουκρανικών θέσεων και της διαφάνειας. Είναι επίσης κατανοητό ότι η ρωσική πλευρά εφαρμόζει την δική της παραδοσιακή τακτική, να ασκεί δημόσια πιέσεις στην διαπραγματευτική διαδικασία, προβαίνοντας μεταξύ άλλων και σε συγκεκριμένες δημόσιες δηλώσεις» τόνισε ο Ποντολιάκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.