ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Μ.Τσαβούσογλου: «Εμείς είμαστε η ελπίδα του κόσμου – Είμαστε σε θέση να στήνουμε το παιχνίδι και να το χαλάμε»

Ο Μ.Τσαβούσογλου υποστήριξε ότι όλος ο κόσμος εκτιμά τη διπλωματία της Τουρκίας

Μ.Τσαβούσογλου: «Εμείς είμαστε η ελπίδα του κόσμου – Είμαστε σε θέση να στήνουμε το παιχνίδι και να το χαλάμε»

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μιλώντας σε κομματικό συνέδριο στην Αττάλεια δήλωσε ότι «είμαστε στο επίκεντρο της διπλωματίας. Εμείς λάβαμε αυτή τη στάση με στόχο να γίνουμε παίκτες. Εμείς είμαστε σε θέση και να στήνουμε το παιχνίδι και να το χαλάμε. Όλος ο κόσμος εκτιμά τη διπλωματία μας, η οποία μπορεί να αλλάζει το παιχνίδι».

Ο υπουργός Εξωτερικών υποστήριξε ότι «σήμερα βρισκόμαστε και στην Ανατολή και στη Δύση. Είμαστε η ελπίδα του κόσμου. Ως εκ τούτου, θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε παντού σε όλο τον κόσμο. Γιατί έχουμε μια αρχαία κληρονομιά. Όλα αυτά τα οφείλουμε στη σκληρή και ήπια ισχύ που άσκησε ο πρόεδρος Ερντογάν».

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου επανέλαβε ότι η Ρωσία και η Ουκρανία βρίσκονται κοντά σε συμφωνία έστω για τα βασικά ζητήματα, τονίζοντας πως η Ουκρανία θέλει η Τουρκία να είναι εγγυήτρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχουμε επιδείξει μια στάση αρχής από όταν ξεκίνησε η κρίση. Εάν η Ρωσία και η Ουκρανία μας εμπιστεύονται, αυτό οφείλεται στη στάση αρχών που τηρήσαμε. Έχουμε σχέσεις με τη Ρωσία σε πολλούς τομείς. Αυτές οι σχέσεις δεν μας εμπόδισαν να υπερασπιστούμε το δίκαιο και τους νόμους. Έχουμε επίσης αναπτύξει πολύ στενές σχέσεις με την Ουκρανία. Εργαζόμαστε σκληρά για να τερματίσουμε τον πόλεμο. Έχει ξεσπάσει μια μεγάλη φωτιά. Αν δεν σβήσουμε τη φωτιά, θα μας κάψει όλους», είπε χαρακτηριστικά ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.