ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Αρμαγεδδώνας» στο Παύλογκραντ της Ουκρανίας από ρωσικό κτύπημα – Στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95 κτυπούν στόχους

Στόχος η καταστροφή της ουκρανικής αντεπίθεσης πριν ξεκινήσει

«Αρμαγεδδώνας» στο Παύλογκραντ της Ουκρανίας από ρωσικό κτύπημα – Στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95 κτυπούν στόχους

Μια πολύ δύσκολη νύχτα για τους Ουκρανούς ξεκίνησε πριν από μία ώρα περίπου: Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας αριθμός 10-17 στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95, απογειώθηκαν από τις βάσεις τους στο Μουρμάνσκ και έχουν εκτοξεύσει σε διαδοχικά κύματα πυραυλικά πλήγματα κατά ουκρανικών στόχων, ενώ πλήττουν και περιοχές συγκέντρωσης των ουκρανικών στρατευμάτων.

Εχουν εκτοξευθεί ή αναμένεται να εκτοξευθούν βάσει του φορτίου των όπλων που μεταφέρουν 112 βλήματα μεγάλου βεληνεκούς αέρος-εδάφους.

https://twitter.com/200_zoka/status/1652762468945477633?s=20

Την ίδια ώρα μεγάλο χτύπημα σημειώθηκε σε αποθήκη βλημάτων αντιαεροπορικών όπλων στο ουκρανικό Pavlograd, όπου καταστράφηκαν ουκρανικά αποθέματα πυραύλων για τα συστήματα S-300 και Buk-M1.

Το Παβλογράντ είναι πόλη και δήμος στην κεντροανατολική Ουκρανία μεταξύ Σλαβιάνσκ και Ντνίπρο. Ο πληθυσμός του είναι περίπου 101.430 κάτοικοι.

Οι πρώτες αναφορές μιλάνε για την καταστροφή έως και έως 16 μονάδων τετραπλών εκτοξευτών συστημάτων S-300P, ενώ χτυπήθηκαν οχήματα ανεφοδιασμού με εφεδρικά πυρομαχικά.

Οι εικόνες που μεταδίδονται από το σημείο του κτυπήματος είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Δεν είναι βέβαιο αν κτυπήθηκαν από ξηράς ή από αέρος. Πάντως το βέβαιο είναι ότι αύριο η Ουκρανία θα έχει πολλές πληγές να μετρήσει…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.