ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μία κακή κινηματογραφική σκηνοθεσία που κατέληξε στο θάνατο 160 Ουκρανών ήταν η επίθεση στο Μπέλγκοροντ

Θύμισε εποχές Ισλαμικού Κράτους στην Συρία

Μία κακή κινηματογραφική σκηνοθεσία που κατέληξε στο θάνατο 160 Ουκρανών ήταν η επίθεση στο Μπέλγκοροντ

Σε πανωλεθρία κατέληξε η διήμερη απόπειρα  των Ουκρανών να  δημιουργήσουν συνθήκες επίθεσης εντός του ρωσικού εδάφους με ένα συνονθύλευμα δυνάμεων στην περιοχή του Μπέλγκοροντ.

Υποστήριξαν μάλιστα πως ανάμεσά τους βρισκόντουσαν δυνάμεις «Ρώσων εθελοντών» οι οποίες προσέβαλλαν τα μεθόρια με τη Ρωσία σε τρεις διαφορετικές διευθύνσεις με τους ίδιους να ισχυρίζονται ότι πραγματοποιήθηκαν μάχες εντός της ρωσικής επικράτειας.

Στην πραγματικότητα επρόκειτο για μία κακή κινηματογραφική σκηνοθεσία η οποία θα ήταν αστεία άμα δεν πέθαναν τόσοι άνθρωποι.

Ειδικότερα σκοτώθηκαν πάνω από 160 Ουκρανοί κυριολεκτικά για το τίποτα.

Αυτό που προβληματίζει είναι ότι χρησιμοποιούνται οι ίδιες κινηματογραφικές τεχνικές που χρησιμοποιούσε στη Συρία το Ισλαμικό Κράτος.

Και επειδή τώρα πίσω από αυτές κρύβονται οι Αμερικανοί πολλοί αναρωτιούνται μήπως και τότε κρυβόντουσαν πίσω από την ισλαμιστική οργάνωση, την οποία δεν είχαν κανένα πρόβλημα να υποστηρίξουν προκειμένου να ανατρέψουν την κυβέρνηση Άσαντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.