ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μινσκ: «Fake και ανοησία» η είδηση ρωσικού βομβαρδισμού σε χωριό της Λευκορωσίας

Διαψεύδει η εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Λευκορωσίας

Μινσκ: «Fake και ανοησία» η είδηση ρωσικού βομβαρδισμού σε χωριό της Λευκορωσίας

Το Μινσκ διέψευσε την πληροφορία που διακινήθηκε νωρίτερα από τους Ουκρανούς περί σκόπιμου βομβαρδισμού ενός λευκορωσικού χωριού από τους Ρώσους, προκειμένου να συρθεί και η Λευκορωσία στον πόλεμο. Είναι «fake και ανοησία» ανέφερε η εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Λευκορωσίας, Ίνα Γκορμπάτσοβα.

«Το Υπουργείο Άμυνας δηλώνει κατηγορηματικά ότι οι πληροφορίες για επίθεση με πυραύλους σε χωριό της Λευκορωσίας είναι σκέτη ανοησία», ανέφερε ο Γκορμπατσόβα, μιλώντας στο Sputnik.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του λευκορωσικού υπουργείου Άμυνας, τα μηνύματα που διακινήθηκαν από την ουκρανική πολεμική αεροπορία είναι «fake».

Τι κατήγγειλαν οι Ουκρανοί

Nωρίτερα η ουκρανική Αεροπορία μετέδωσε  πως ένας λευκορωσικός οικισμός στα σύνορα Λευκορωσίας – Ουκρανίας βομβαρδίστηκε «σκόπιμα» κατά τη διάρκεια ρωσικής επιδρομής.

«Ενημερωθήκαμε στις 14:30 της Παρασκευής, πως ρωσικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν αεροπορική επιδρομή στον λευκορωσικό οικισμό Κοπάνι, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα Ουκρανίας-Λευκορωσίας, την Παρασκευή για να εμπλέξουν τις Ένοπλες Δυνάμεις της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας στον πόλεμο με την Ουκρανία, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου της Διοίκησης Πολεμικής Αεροπορίας της Ουκρανίας» μετέδωσε το ουκρανικό Interfax.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.