ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μπελγκορόβκα: Προπαρασκευαστικές ενέργειες των ρωσικών στρατευμάτων πριν από τη μεγάλη επίθεση (βίντεο)

Βολές από συστήματα πυροβολικού και εκτεταμένες προετοιμασίες για κάλυψη από επιθέσεις ουκρανικών drone

Μπελγκορόβκα: Προπαρασκευαστικές ενέργειες των ρωσικών στρατευμάτων πριν από τη μεγάλη επίθεση (βίντεο)

Εκτεταμένες ενέργειες διενεργούν οι ρωσικές δυνάμεις για την προετοιμασία της μεγάλης επίθεσης στα ενεργά μέτωπα της διαμάχης σε Ντονέτσκ, Λουχάνσκ και τη Χερσώνα. 

Σε αναρτήσεις που δημοσιεύτηκαν στο «Χ» υπάρχουν εικόνες, ντοκουμέντα και αναφορές για συνεχή πλήγματα σε ουκρανικές οχυρωματικές θέσεις με βλήματα πυροβολικού, πυρομαχικά διασποράς και αεροπορικές κατευθυνόμενες βόμβες.

Ταυτόχρονα, φαίνεται πως πραγματοποιούνται διαδικασίες ναρκαλιείας στα «προγεφυρώματα» των σχεδιαζόμενων αξόνων επίθεσης στη Μπελγκορόβκα, με ταυτόχρονη κάλυψη των τμημάτων του ρωσικού Μηχανικού από επιθέσεις drones μέσω χρήσης προπετασμάτων καπνού.

Δείτε εδώ τις σχετικές αναρτήσεις στο «Χ» 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.