ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ν.Μεντβέντεφ: «Η αλλαγή καθεστώτος στο Κίεβο μπορεί να προωθήσει τις ειρηνευτικές συνομιλίες»

«Μια ριζική αλλαγή καθεστώτος στο Κίεβο θα μπορούσε να δημιουργήσει συνθήκες για συνομιλίες» δήλωσε

Ν.Μεντβέντεφ: «Η αλλαγή καθεστώτος στο Κίεβο μπορεί να προωθήσει τις ειρηνευτικές συνομιλίες»

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, δήλωσε ότι μια ριζική αλλαγή καθεστώτος στο Κίεβο θα μπορούσε να προωθήσει τις συνομιλίες για την επίλυση της κατάστασης στην Ουκρανία.

Σε ανάρτησή του στο Telegram, ο Μεντβέντεφ αξιολόγησε το ενδεχόμενο να αποδεχτεί το Κίεβο τους όρους της Μόσχας, όπως παρουσιάστηκαν από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Οι όροι περιλαμβάνουν την αποδοχή του αποτελέσματος της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Μόσχας, τον σεβασμό στα συνταγματικά σύνορα της Ρωσίας και την ουδέτερη στάση της Ουκρανίας.

Ο Μεντβέντεφ σημειώνει ότι ακόμη και αν το Κίεβο αποδεχθεί τελικά τους όρους της Ρωσίας, η Μόσχα θα πρέπει να είναι προσεκτική, καθώς μια παύση των στρατιωτικών επιχειρήσεων θα μπορούσε να επιτρέψει στην Ουκρανία να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της.

Ωστόσο, αυτή η κατάσταση μπορεί να προκαλέσει ένα νέο, τρίτο «Μαϊντάν» στην Ουκρανία, που θα «σάρωσει τη σημερινή χούντα και θα φέρει στην εξουσία μια ακόμα πιο ριζοσπαστική ομάδα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράδοξα, αυτή η εξέλιξη θα μπορούσε να δημιουργήσει συνθήκες για συνομιλίες, ιδιαίτερα για την παράδοση του Κιέβου, σύμφωνα με τον Μεντβέντεφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.