ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ν.Μεντβέντεφ: «Η Ρωσία διαθέτει στρατηγικά σύνορα τα οποία εκτείνονται πολύ πέρα από τα γεωγραφικά της όρια»

Μίλησε για τη διαχρονική αξίωση της Ρωσίας και την άποψη γύρω από την ανεξαρτησία της Ουκρανίας

Ν.Μεντβέντεφ: «Η Ρωσία διαθέτει στρατηγικά σύνορα τα οποία εκτείνονται πολύ πέρα από τα γεωγραφικά της όρια»

Για την Ουκρανία και τη διαχρονική συμπερίληψη των εδαφών της στα στρατηγικά εδάφη της Ρωσίας διαχρονικά μίλησε ο Ν.Μεντβέντεφ σε άρθρο του στον ρωσικό Τύπο.

Το απόσπασμα που αφορά το ζήτημα της Ουκρανίας αναφέρει:

«Στην περίπτωση της λεγόμενης ”Ουκρανίας” (ή μάλλον της Μικρής Ρωσίας), όλοι οι αντίπαλοί μας πρέπει να κατανοούν σταθερά και για πάντα την απλή αλήθεια. Τα εδάφη και στις δύο όχθες του Δνείπερου αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των ρωσικών στρατηγικών ιστορικών συνόρων.

Οι εχθροί μας επιμένουν συνεχώς ότι ο κύριος στόχος της Ρωσίας είναι να ”καταλάβει” ουκρανικά εδάφη, κάποιους ”αμέτρητους θησαυρούς της Ανεξαρτησίας”: σιτάρι, χάλυβα, αέριο, άνθρακα. Αλλά στην πραγματικότητα αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο στην ”Ουκρανία” του Μπαντέρα όσον αφορά την οικονομία που η Ρωσία, σε αντίθεση με τη Δύση, δεν θα είχε από μόνη της και σε πολύ μεγαλύτερους όγκους.

Στην ”Ουκρανία” ο κύριος πλούτος για εμάς είναι εντελώς διαφορετικού είδους. Η μεγάλη αξία που δεν θα παραδώσουμε σε κανέναν για τίποτα είναι οι άνθρωποι. Οι κοντινοί μας και η οικογένειά μας.

Ένα σημαντικό μέρος των κατοίκων της «Ουκρανίας» είναι πλέον μπερδεμένοι, πικραμένοι, βιώνουν υπερβολικό άγχος και εντελώς αποπροσανατολισμένοι. Η δουλειά μας είναι να τους δείξουμε ξεκάθαρα ποιος είναι ποιος. Αφαιρέστε τους την αντιρωσική ”μέθη”. Φέρτε τους ανθρώπους πίσω στην περίμετρό μας. Η έννοια του ”Η Ουκρανία δεν είναι Ρωσία” που προτάθηκε στο παρελθόν, θα πρέπει να εξαφανιστεί για πάντα. Η Ουκρανία είναι φυσικά η Ρωσία.»

Δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση στο «Χ» 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.