Ν.Μεντβέντεφ: «Θα απογοητεύσω τους αντιπάλους μας – Έχουμε αρκετά όπλα για να πολεμήσουμε την Ουκρανία»

«Οι αντίπαλοί μας κάνουν κατά καιρούς δηλώσεις ότι δεν έχουμε τούτο ή εκείνο. Έχουμε αρκετά από όλα»

Ν.Μεντβέντεφ: «Θα απογοητεύσω τους αντιπάλους μας – Έχουμε αρκετά όπλα για να πολεμήσουμε την Ουκρανία»

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ απάντησε σήμερα στις δυτικές αναφορές ότι μειώνονται τα αποθέματα της Ρωσίας σε πυραύλους και οβίδες πυροβολικού, λέγοντας πως τα αποθέματα όπλων της Μόσχας είναι αρκετά προκειμένου να συνεχίσει να πολεμά στην Ουκρανία.

«Οι αντίπαλοί μας παρακολουθούν, κάνουν κατά καιρούς δηλώσεις ότι δεν έχουμε τούτο ή εκείνο… θέλω να τους απογοητεύσω. Έχουμε αρκετά από όλα», είπε ο Μεντβέντεφ στη διάρκεια επίσκεψης σε εργοστάσιο Καλάσνικοφ στο Ιζέβσκ, περίπου 1.000 χλμ. ανατολικά της Μόσχας.

Σε βίντεο που ανήρτησε στο κανάλι του στο Telegram, ο Μεντβέντεφ φαίνεται να επιθεωρεί τουφέκια Καλάσνικοφ, οβίδες πυροβολικου, πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones).

Ουκρανοί και Δυτικοί στρατιωτικοί αξιωματούχοι έχουν πει πως η Ρωσία αντιμετωπίζει ελλείψεις όπλων μετά την εκτόξευση χιλιάδων οβίδων πυροβολικού και πυραύλων στην Ουκρανία αφότου εισέβαλε στη χώρα αυτή πριν από ακριβώς 11 μήνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μεντβέντεφ δήλωσε σε αξιωματούχους κατά τη διάρκειά της επίσκεψης πως τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη έχουν ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση για αυτό που η Μόσχα αποκαλεί «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» στην Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.