ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Νάρκες από τη θάλασσα της Οδησσού πλέουν ανεξέλεγκτες στη Μαύρη Θάλασσα

Οι βουλγαρικές Αρχές εφιστούν την προσοχή των πλεούμενων μέσων

Νάρκες από τη θάλασσα της Οδησσού πλέουν ανεξέλεγκτες στη Μαύρη Θάλασσα

Θαλάσσιες νάρκες παρασύρθηκαν από την πρόσφατη καταιγίδα στα νερά της Μαύρης Θάλασσας και… πλέουν ανεξέλεγκτα, προσεγγίζοντας τα θαλάσσια χωρικά ύδατα γειτονικών χωρών.

Σύμφωνα με τα βουλγαρικά δημοσιεύματα αυτές οι νάρκες ποντίστηκαν από ρωσικά στρατεύματα. Παρόλα αυτά οι Ρώσοι εδώ και ημέρες τονίζουν ότι υπάρχει κίνδυνος από τις νάρκες των Ουκρανών.

Η ναυτική διοίκηση της βουλγαρικής πόλης Μπουργκάς, εξέδωσε ανακοίνωση που εφιστά την προσοχή των πλεούμενων σκαφών της περιοχής. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα οι  νάρκες θα μπορούσαν να φτάσουν στα βουλγαρικά ύδατα σε λιγότερο από 10 ημέρες. Αν και εκτιμάται πως θα κρατηθούν μακριά από τις ακτές, εν τούτοις παραμένει σοβαρός κίνδυνος για τα πλεούμενα μέσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι βουλγαρικές αρχές δεν έχουν ακόμη πλήρεις πληροφορίες για τον αριθμό και το είδος των ναρκών, αλλά -για προληπτικούς λόγους- ενημέρωσαν ήδη ενώσεις αλιέων που δραστηριοποιούνται στα νερά της Μαύρης Θάλασσας, προκειμένου να είναι προσεκτικοί και να ενημερώσουν άμεσα εάν εντοπίσουν να πλέουν στο νερό «μεγάλα στρογγυλά μεταλλικά αντικείμενα», δηλαδή νάρκες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.