ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα τηλεφωνική επικοινωνία Β.Πούτιν και N.Μπένετ για τις ρωσο-ουκρανικές διαπραγματεύσεις

Ο Ρώσος πρόεδρος και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ συμφώνησαν να συνεχίσουν τον διάλογο για το θέμα της Ουκρανίας

Νέα τηλεφωνική επικοινωνία Β.Πούτιν και N.Μπένετ για τις ρωσο-ουκρανικές διαπραγματεύσεις

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Βλαντιμίρ Πούτιν με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Ναφτάλι Μπένετ, το απόγευμα της Τρίτης, με πρωτοβουλία της ισραηλινής πλευράς.

Οι δυο ηγέτες συζήτησαν διάφορες πτυχές της υπό εξέλιξη ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία. Ο Πούτιν ενημέρωσε τον Μπένετ για όσα συζητήθηκαν στη διάρκεια του τρίτου γύρου διαπραγματεύσεων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στη Λευκορωσία, ενώ παρουσίασε στον Ισραηλινό πρωθυπουργό τις σκέψεις του για τα συμπεράσματα από τη συνάντηση της ρωσικής με την ουκρανική αντιπροσωπεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την έναρξη της ρωσικής επέμβασης στην Ουκρανία, ο Πούτιν και ο Μπένετ έχουν ήδη πραγματοποιήσει τέσσερις τηλεφωνικές συνομιλίες, ενώ στις 5 Μαρτίου, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός μετέβη στο Κρεμλίμνο για δια ζώσης συνομιλίες με τον Ρώσο πρόεδρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.