ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Νεκρός ισραηλινός στρατιώτης όμηρος της Χαμάς στη διάρκεια επιχείρησης διάσωσης στη Γάζα

Ένας 25χρονος ο στρατιώτης που σκοτώθηκε, σε μάχες μεταξύ της Χαμάς και του ισραηλινού στρατού, που επιχειρούσε για τη διάσωσή του

Νεκρός ισραηλινός στρατιώτης όμηρος της Χαμάς στη διάρκεια επιχείρησης διάσωσης στη Γάζα

Η ένοπλη πτέρυγα του ισλαμιστικού παλαιστινιακού κινήματος Χαμάς ανακοίνωσε σήμερα ότι Ισραηλινός στρατιώτης, που κρατούσε όμηρο στη Λωρίδα της Γάζας, σκοτώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί σε σύγκρουση μεταξύ των μαχητών της και μονάδας των ισραηλινών ειδικών δυνάμεων, η οποία πραγματοποιούσε επιχείρηση διάσωσης.

Οι Ταξιαρχίες Αλ Κάσαμ διευκρίνισαν ότι μαχητές της ανακάλυψαν την επιχείρηση διάσωσης και αντιμετώπισαν την μονάδα, πράγμα το οποίο οδήγησε στον θάνατο και τον τραυματισμό αριθμού Ισραηλινών στρατιωτών που μετείχαν στην επιχείρηση, χωρίς να διευκρινίσει τον αριθμό τους.

Επίσης κατονόμασε τον όμηρο Ισραηλινό στρατιώτη που σκοτώθηκε ως τον 25χρονο Σάαρ Μπαρούς και δημοσιοποίησε και τον φερόμενο αριθμό ταυτότητάς του.

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις δεν έχουν μέχρι στιγμής ανταποκριθεί σε αίτημα του Reuters να σχολιάσουν σχετικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Ισραήλ διέσωσε στρατιώτη που κρατείτο στη Γάζα στα τέλη Οκτωβρίου και σημείωσε ότι μπορεί να διεξαγάγει παρόμοιες επιχειρήσεις για τη διάσωση των υπολοίπων ομήρων που κρατούνται από τη Χαμάς αν είναι δυνατόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.