ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Ισραηλινός στρατός δημοσιοποίησε φωτογραφία διοικητών της Χαμάς που είναι κρυμμένοι σε τούνελ (βίντεο)

Οι πέντε από τους εννιά είναι νεκροί

Ο Ισραηλινός στρατός δημοσιοποίησε φωτογραφία διοικητών της Χαμάς που είναι κρυμμένοι σε τούνελ (βίντεο)

Την Τρίτη ο IDF δημοσιοποίησε φωτογραφία ανώτερων διοικητών της Χαμάς μέσα σε τούνελ της οργάνωσης στη βόρεια Γάζα.

Η φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους IDF και τη Σιν Μπετ δείχνει την ανώτερη διοίκηση της Ταξιαρχίας της Χαμάς στη βόρεια Γάζα να κάθεται σε ένα στενό δωμάτιο γύρω από ένα τραπέζι με φαγητό. Ανέφεραν ότι τραβήχτηκε πριν από αρκετούς μήνες.

Στο βάθος της φωτογραφίας διακρίνεται μια αψίδα που καταδεικνύει ότι το δωμάτιο είναι μέρος του τεράστιου υπόγειου δικτύου της Χαμάς.

Σύμφωνα με τους IDF, πέντε από τα εννέα ηγετικά στελέχη της Χαμάς που φαίνονται στη φωτογραφία σκοτώθηκαν σε ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές από την έναρξη του πολέμου, συμπεριλαμβανομένου του Βαέλ Ρατζάμπ, του αναπληρωτή διοικητή της ταξιαρχίας της Χαμάς στη βόρεια Γάζα.

Ένα άλλο βίντεο που κυκλοφόρησε δείχνει τον Ρατζάμπ να περπατά μέσα από ένα τούνελ στη Γάζα.

Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι το υλικό προήλθε από ευρήματα που εντοπίστηκαν στη Λωρίδα της Γάζας και αναλύθηκαν από τη Διεύθυνση Στρατιωτικών Πληροφοριών.

Η Ταξιαρχία της Χαμάς στη Βόρεια Λωρίδα της Γάζας είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στην τρομοκρατική οργάνωση. Οι διοικητές της τρομοκρατικής οργάνωσης κρύβονταν κάτω από σπίτια πολιτών και κοντά στο ινδονησιακό νοσοκομείο αναφέρουν οι ισραηλινοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.