ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Σ.Λαβρόφ ζήτησε άμεση εφαρμογή της απόφασης δημιουργίας παλαιστινιακού κράτους με τη λήξη των εχθροπραξιών

Όσα δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της Ρωσοαραβικής Διάσκεψης Συνεργασίας

Ο Σ.Λαβρόφ ζήτησε άμεση εφαρμογή της απόφασης δημιουργίας παλαιστινιακού κράτους με τη λήξη των εχθροπραξιών

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, σε συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της Ρωσοαραβικής Διάσκεψης Συνεργασίας, τόνισε πως η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή έχει επιδεινώσει στο μέγιστο το ζήτημα της δημιουργίας παλαιστινιακού κράτους, γι’ αυτό πρέπει να επιλυθεί άμεσα.

«Αυτή η κρίση στη Μέση Ανατολή έχει επιδεινώσει στο μέγιστο το πρόβλημα της δημιουργίας ενός παλαιστινιακού κράτους. Σήμερα συμφωνήσαμε ότι αυτό το ζήτημα πρέπει να επιλυθεί το συντομότερο δυνατό, διαφορετικά αυτά τα ξεσπάσματα βίας θα συνεχιστούν», είπε ο Ρώσος υπουργός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη δημιουργία παλαιστινιακού κράτους θα πρέπει να αρχίσει να εφαρμόζεται αμέσως, αλλά, φυσικά, μόλις καταφέρουμε να σταματήσουμε τις τρέχουσες εχθροπραξίες και να λύσουμε τα ανθρωπιστικά προβλήματα με κοινές προσπάθειες», τόνισε ο Λαβρόφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.