ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ο στρατός του Ισραήλ δημοσίευσε βίντεο από την εξουδετέρωση βάσεων αντιαρματικών πυραύλων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο

Το Ισραήλ δέχθηκε μεγάλη επίθεση με ρουκέτες από την περιοχή του Λιβάνου, με συνέπεια να απαντήσει και να πλήξει θέσεις της Χεζμπολάχ

Ο στρατός του Ισραήλ δημοσίευσε βίντεο από την εξουδετέρωση βάσεων αντιαρματικών πυραύλων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο

Βίντεο από την εξουδετέρωση βάσεων αντιαρματικών πυραύλων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο έδωσε στη δημοσιότητα ο στρατός του Ισραήλ.

Νωρίτερα, το Ισραήλ δέχθηκε μεγάλη επίθεση με ρουκέτες από την περιοχή του Λιβάνου, με συνέπεια να απαντήσει και να πλήξει θέσεις της Χεζμπολάχ.

Τα τελευταία 24ωρα, οι επιθέσεις της Χεζμπολάχ προς το Ισραήλ, από το έδαφος του Λιβάνου έχουν ενταθεί, ενώ ειδικοί αναλυτές εκφράζουν τους έντονους φόβους τους, ότι σύντομα θα ανοίξει και δεύτερο μέτωπο πολέμου στην περιοχή, με την άμεση εμπλοκή της Χεζμπολάχ.

Ισραηλινοί στρατιώτες συγκρούονται με τρομοκράτες της Χαμάς μέσα στη Γάζα

Συνεχίζονται οι συγκρούσεις του ισραηλινού στρατού (IDF) με άντρες της Χαμάς, στο εσωτερικό της Λωρίδας της Γάζας, στο βόρειο τμήμα της περιοχής.

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας (IDF) ανέφεραν ότι συνεχίζουν τις «χερσαίες επιχειρήσεις στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας» και ότι συγκρούστηκαν με ενόπλους της Χαμάς εντός της Γάζας, οι οποίοι πυροβόλησαν εναντίον στρατιωτών.

«Τρομοκράτες που πυροβόλησαν εναντίον [ισραηλινών] στρατιωτών, σκοτώθηκαν, καθώς και τρομοκράτες που εντοπίστηκαν στην ακτογραμμή στη Λωρίδα της Γάζας κοντά στην περιοχή Ζικίμ» στο νότιο Ισραήλ, ανέφεραν.

Νωρίτερα, ο λογαριασμός Telegram των Ταξιαρχιών Ιζεντίν αλ-Κασάμ, του στρατιωτικού βραχίονα της Χαμάς, ανέφερε συγκρούσεις με τις ισραηλινές δυνάμεις κοντά στην Μπέιτ Λάχια, στη βόρεια Γάζα, υποστηρίζοντας ότι έστησε ενέδρα σε ισραηλινά στρατεύματα εκεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι IDF δημοσίευσαν επίσης ένα βίντεο που, όπως είπαν, έδειχνε τα άρματα μάχης και άλλα οχήματά τους μέσα στη Λωρίδα της Γάζας, ενώ άλλα πλάνα δείχνουν αεροπορικές επιδρομές στο Μπέιτ Χανούν, στη βορειοανατολική γωνία της Λωρίδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.