ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι Ρώσοι έδωσαν φωτογραφίες του επικεφαλής της τρομοκρατικής επίθεσης στην Μόσχα Α.Σισάνι να πολεμά ως Ουκρανός στο Μπέλγκοροντ!

«Αδιάψευστη μαρτυρία για την ευθύνη του Κιέβου στην αποτρόπαιη πράξη» λένε οι Ρώσοι

Οι Ρώσοι έδωσαν φωτογραφίες του επικεφαλής της τρομοκρατικής επίθεσης στην Μόσχα Α.Σισάνι να πολεμά ως Ουκρανός στο Μπέλγκοροντ!

Κοινή επιχείρηση δυτικών υπηρεσιών, της ουκρανικής μυστικής υπηρεσίας GUR και των ισλαμιστών τρομοκρατών που πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών, ήταν η τρομοκρατική επίθεση στο συναυλιακό χώρο «Crocus City Hall» που έχασαν την ζωή τους περί τους 145 Ρώσοι άοπλοι πολίτες.

Όπως αναφέρουν στοιχεία που έδωσαν οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας στην δημοσιότητα, δείχνουν τον αρχηγό των ισλαμιστών τρομοκρατών που ηγήθηκε της πολύνεκρης επίθεσης στην Μόσχα, Αμπντουλάχ Σισάνι (Abdulhakim Shishani στον κόκκινο κύκλο της φωτό), στη συνοριακή περιοχή Ρωσίας-Ουκρανίας κοντά στην πόλη του Belgorod, κατά τη διάρκεια της προσπάθειας των Ουκρανών να εισέλθουν στο ρωσικό έδαφος,

Ο Σισάνι, αναφέρουν οι Ρώσοι, βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στην Ουκρανία, και είναι ο σύνδεσμος μεταξύ της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του Ουκρανικού Υπουργείου Άμυνας  (GUR) και των ισλαμιστών τρομοκρακατών που πολεμούν στις τάξεις των ουκρανικών στρατευμάτων ως μισθοφόροι.

Οι συλληφθέντες τρομοκράτες λίγο πριν εισέλθουν στο έδαφος της Ουκρανίας και καταφέρουν να διαφύγουν, συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη από την ειδική μονάδα της FSB και κατονόμασαν τον Αμπντουλάχ Σισάνι, ως τον επικεφαλής του σχεδιασμού και της εκτέλεσης της επιχείρησης,

Επίσης οι Ρώσοι αναφέρουν ότι αυτή η ομάδα χρηματοδοτήθηκε από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία.

Το γεγονός ότι η Μόσχα ευθέως κατονομάζει τις ΗΠΑ και την Βρετανία, για το έγκλημα, μόνο τα χειρότερα μπορεί να φέρει στην διεθνή ασφάλεια.

Η δε, Ουκρανία, απλά θα υποφέρει τις συνέπειες των πράξεων του καθεστώτος Ζελένσκι με αντίποινα που δεν θα έχουν υπάρξει μέχρι σήμερα από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος.

Και μην ξεχνάμε το σημαντικότερο: Ότι η Ρωσία από χθες έχει κηρύξει επίσημα τον πόλεμο στην Ουκρανία και τους συμμάχους της… Που σημαίνει ότι στοχοποιεί νόμιμα οτιδήποτε κρίνει ότι πρέπει να καταστραφεί ή να εξοντωθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλωστε η πίεση της ρωσικής κοινής γνώμης προς τον Β.Πούτιν για «εκδίκηση» είναι τεράστια πλέον…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.