ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι Ρώσοι εξαπέλυσαν διπλή επίθεση σε Κουπιάνσκ και Μακίβκα (Λίμαν)!

Η Δύση έχει την προσοχή της στο Ισραήλ και η Μόσχα κερδίζει στην Ουκρανία

Οι Ρώσοι εξαπέλυσαν διπλή επίθεση σε Κουπιάνσκ και Μακίβκα (Λίμαν)!

Όλος ο πλανήτης έχει στραμμένο το βλέμμα του στο Ισραήλ και στη Λωρίδα της Γάζας και λίγοι παρατηρούν πως η κατάσταση στο μέτωπο της Ουκρανίας άλλαξε δραματικά εις βάρος των Ουκρανών.

Οι Ρώσοι πριν από λίγο ξεκίνησαν την επίθεση τους κατά της Μακίβκα που σημαίνει πως ξεκινούν τις επιχειρήσεις για την κατάληψη της Λίμαν και κατά του Κουπιάνσκ.

H Mακίβκα είναι το μόνο εμπόδιο ανάμεσα στους Ρώσους και στην Λίμαν.

Οι Ρώσοι επέλεξαν να επιτεθούν σε τρία μέτωπα μαζί με αυτό της Αβντίιβκα, επειδή οι ουκρανικές εφεδρείες έχουν αναλωθεί και πλέον το Κίεβο για να προστατέψει οποιοδήποτε μέτωπο θα πρέπει να μεταφέρει δυνάμεις από κάποιο άλλο.

Αυτό σημαίνει πως οι Ρώσοι θα βγουν κερδισμένοι έτσι κι αλλιώς.

Η Ρωσία υπέγραψε ως επαγγελματίες στρατιώτες περίπου 50.000 άνδρες μόνο τον Σεπτέμβριο και όπως φαίνεται όλοι έχουν μεταφερθεί στα τρία αυτά μέτωπα.

Η Μόσχα θέλει να εκμεταλλευθεί τον καιρό του Οκτωβρίου που είναι ακόμα ζεστός και στεγνός καθώς ο Νοέμβριος θα μπει με βροχές. Οι Ρώσοι πιστεύουν πως μπορούν να έχουν σημαντικά εδαφικά κέρδη πριν σταματήσουν οι ελιγμοί λόγω λάσπης.

Το γεγονός ότι η Ρωσία έχει αναλάβει επιθετικές πρωτοβουλίες μετά από τέσσερις μήνες ουκρανικής αντεπίθεσης φανερώνει πως το Κίεβο απέτυχε σε όλους του στόχους που είχε θέσει πριν την έναρξή της.

Τα εδαφικά του κέρδη είναι μικρότερα από αυτά που κέρδισαν οι Ρώσοι και οι απώλειες που έχουν υποστεί οι δυνάμεις του αγγίζουν τους 100.000 άνδρες!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.