ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Οι Ρώσοι ισοπέδωσαν στην Οδησσό το μεγαλύτερο ΝΑΤΟϊκό κέντρο διοίκησης μετά από αυτό του Κιέβου!

Άγνωστος ο αριθμός των απωλειών των Δυτικών αξιωματούχων - Το κέντρο στεγάζονταν στα υπόγεια ξενοδοχείου

Οι Ρώσοι ισοπέδωσαν στην Οδησσό το μεγαλύτερο ΝΑΤΟϊκό κέντρο διοίκησης μετά από αυτό του Κιέβου!
Στρατηγικής σημασίας ήταν ο χθεσινός ρωσικός βομβαρδισμός στην Οδησσό, καθώς όπως αποκαλύπτεται, στο ξενοδοχείο που ισοπεδώθηκε χθες από πύραυλο cruise Kalibr, στεγάζονταν το μεγαλύτερο ΝΑΤΟϊκό κέντρο (ανεπίσημο) της Ουκρανίας μετά από αυτό του Κιέβου.
Το ΝΑΤΟϊκό κέντρο βρίσκονταν στα υπόγεια του ξενοδοχείου.

Ο αριθμός των Δυτικών αξιωματούχων που σκοτώθηκαν είναι άγνωστος αλλά οι Ρώσοι λένε πως είναι μεγάλος.

Το κέντρο αυτό συντόνιζε και κατεύθυνε ουκρανικές επιχειρήσεις βομβαρδισμού στρατιωτικών στόχων στην Κριμαία όπως και στην γέφυρα του Κερτς.

Πρόκειται για άμεσα αντίποινα στο ουκρανικό χτύπημα με πύραυλο cruise Storm Shadow, με τον οποίο το Κίεβο έπληξε το αρχηγείο του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στην Σεβαστούπολη, όπου σύμφωνα με τους Ουκρανούς σκοτώθηκαν 19 ανώτατοι Ρώσοι αξιωματικοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.