ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Οι Τούρκοι σκότωσαν 13 Κούρδους αντάρτες στη βόρεια Συρία – Μεγάλη επιχείρηση στο Χακάρι

Είχαν ανοίξει πυρ κατά του τουρκικού στρατού

Οι Τούρκοι σκότωσαν 13 Κούρδους αντάρτες στη βόρεια Συρία – Μεγάλη επιχείρηση στο Χακάρι

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας (MSB) ανακοίνωσε ότι εξουδετερώθηκαν 13 τρομοκράτες του YPG που άνοιξαν πυρ κατά του τουρκικού στρατού σε περιοχές που βρίσκονται υπό την κατοχή του στη βόρεια Συρία.

Το δημοσίευμα επικαλούμενο ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου σημειώνει:

«Οι πυροβολισμοί παρενόχλησης από τρομοκράτες δεν μένουν ατιμώρητοι. Οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις εξουδετέρωσαν 13 τρομοκράτες (μέλη της Ομάδας Λαϊκής Προστασίας) του YPG, οι οποίοι άνοιξαν πυρ για να διαταράξουν την ειρήνη και την ασφάλεια στις περιοχές της Ασπίδας του Ευφράτη και της Πηγής Ειρήνης στη βόρεια Συρία».

Παράλληλα με τη συμμετοχή 688 στελεχών της Στρατοχωροφυλακής ξεκίνησε στο Χακάρι γιγαντιαία επιχείρηση κατά των Κούρδων ανταρτών στην επαρχία αυτή.

Στην ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών καταγράφονται τα εξής:

«Η επιχείρηση ξεκίνησε με σκοπό να αφαιρέσει την τρομοκρατική οργάνωση PKK από την ατζέντα της χώρας και να εξουδετερώσει τους τρομοκράτες που θεωρείται ότι βρίσκονται σε καταφύγια στην περιοχή.

Η επιχείρηση πραγματοποιείται από τη Διοίκηση Χωροφυλακής της Επαρχίας Χακάρι. Συμμετέχουν 688 στελέχη της Στρατοχωροφυλακής και 43 επιχειρησιακές ομάδες που αποτελούνται από ομάδες Ειδικών Επιχειρήσεων Καταδρομών Χωροφυλακής (JOPER), Ειδικών Επιχειρήσεων Χωροφυλακής (JÖH), Καταδρομών Χωροφυλακής και Φρουρά Ασφαλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι επιχειρήσεις «Eren Abluka Φθινόπωρο-Χειμώνας-5», που πραγματοποιούνται για την πλήρη εξάλειψη της τρομοκρατίας στη χώρα, συνεχίζονται με επιτυχία, με την υποστήριξη του λαού μας, πιστά και αποφασιστικά», όπως σημειώνεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.