ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οργάνωση που είναι σύμμαχος της Χαμάς δημοσιοποίησε βίντεο ομήρου – Υποστηρίζει ότι σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά

Το βίντεο προέρχεται από τις Ταξιαρχίες Αλ Νάσερ Σαλάχ-αλ-Ντιν

Οργάνωση που είναι σύμμαχος της Χαμάς δημοσιοποίησε βίντεο ομήρου – Υποστηρίζει ότι σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά

Το βράδυ της Παρασκευής, ένοπλη παλαιστινιακή οργάνωση, σύμμαχος της Χαμάς, έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει έναν Ισραηλινό όμηρο ο οποίος, όπως υποστηρίζεται, σκοτώθηκε σε πλήγμα του Ισραηλινού στρατού στη Γάζα.

Το βίντεο αυτό προέρχεται από τις Ταξιαρχίες Αλ Νάσερ Σαλάχ-αλ-Ντιν, την ένοπλη πτέρυγα της Επιτροπής Λαϊκής Αντίστασης. Δείχνει έναν τραυματισμένο άνδρα, στον οποίο προσφέρονται οι πρώτες βοήθειες. Το βίντεο τελειώνει με το μήνυμα: «Ο εχθρός τον σκότωσε (…) με αεροπορικό πλήγμα πριν από μερικές ημέρες».

Σημειώνεται ότι οι Ισραηλινοί έχουν κάνει λόγο για ψυχολογικό πόλεμο, αναφερόμενοι σε ανάλογα βίντεο της Χαμάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.