ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ουκρανία: Διακοπή της ηλεκτροδότησης στο Κίεβο μετά τον νέο ρωσικό βομβαρδισμό

Στη διάρκεια της νύκτας η πρωτεύουσα της Ουκρανίας έγινε εκ νέου στόχος βομβαρδισμών με drones από τη Ρωσία

Ουκρανία: Διακοπή της ηλεκτροδότησης στο Κίεβο μετά τον νέο ρωσικό βομβαρδισμό

Διακοπές στην ηλεκτροδότηση σημειώνονται σήμερα στο Κίεβο και σε άλλες δέκα επαρχίες της Ουκρανίας μετά το νέο κύμα επιθέσεων με drones που εξαπέλυσε σήμερα το πρωί η Ρωσία, ανακοίνωσε η εταιρεία διαχείρισης του δικτύου Ukrenegro.

«Όλη τη νύκτα, drones του εχθρού προσπαθούσαν να πλήξουν ενεργειακές δομές», δημιουργώντας «μια δύσκολη κατάσταση για το σύστημα ενέργειας» και «διακοπές στην ηλεκτροδότηση» στο Κίεβο και σε άλλες δέκα επαρχίες της χώρας, επεσήμανε η Ukrenergo στο Telegram.

Στη διάρκεια της νύκτας η πρωτεύουσα της Ουκρανίας έγινε εκ νέου στόχος βομβαρδισμών με drones από τη Ρωσία. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, 23 drones εμφανίστηκαν στον ουρανό του Κιέβου, εκ των οποίων τα 18 καταρρίφθηκαν από την αντιαεροπορική άμυνα.

«Δυστυχώς μια εγκατάσταση υποδομών καίριας σημασίας επλήγη», ανέφερε στο Telegram ο Σέργκιι Πόπκο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του ο κυβερνήτης της επαρχίας του Κιέβου Ολέξι Κουλέμπα επεσήμανε ότι «πολλές υποδομές και σπίτια» «υπέστησαν ζημιές» και τουλάχιστον δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.