ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ουκρανία: «Η Ρωσία έχει εκτοξεύσει περισσότερους από 8.000 πυραύλους και 4.600 drones από το Φεβρουάριο του 2022»

Ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν το χωριό Πομπιέντα στην επαρχία Ντονέτσκ της Ουκρανίας

Ουκρανία: «Η Ρωσία έχει εκτοξεύσει περισσότερους από 8.000 πυραύλους και 4.600 drones από το Φεβρουάριο του 2022»

Ο εκπρόσωπος της ουκρανικής Αεροπορίας Γιούρι Ιχνάτ, δήλωσε σήμερα πως η Ρωσία από την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης τον Φεβρουάριο του 2022, έχει εκτοξεύσει περισσότερους από 8.000 πυραύλους και 4.630 drones εναντίον στόχων στην Ουκρανία.

Στο μεταξύ η υπηρεσία ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) κατηγόρησε σήμερα τη Ρωσία ότι χρησιμοποιεί βορειοκορεατικής κατασκευής πυραύλους για τις επιθέσεις της εναντίον μη στρατιωτικών στόχων.

«Μιλάμε για βαλλιστικούς πυραύλους τύπου Hwasong-11 (…) Σύμφωνα με την έρευνά μας, τα ρωσικά στρατεύματα έχουν εκτοξεύσει περισσότερους από 20 τέτοιους βορειοκορεατικούς πυραύλους εναντίον της Ουκρανίας», επεσήμανε σε ανακοίνωσή της η SBU διευκρινίζοντας ότι από τα πλήγματα αυτά σκοτώθηκαν «τουλάχιστον 24 άμαχοι» και τραυματίστηκαν περισσότεροι από εκατό.

Ρώσοι στρατιώτες κατέλαβαν χωριό στο Ντονέτσκ, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας

Ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν το χωριό Πομπιέντα στην επαρχία Ντονέτσκ της Ουκρανίας, όπως ανέφερε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, παρότι ο ουκρανικός στρατός υποστήριξε ότι αποκρούει τις επιθέσεις εκεί.

Το χωριό Πομπιέντα βρίσκεται νότια της πόλης Μαριίνκα.

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανέφερε πως κατέλαβε το χωριό και βελτίωσε τη θέση του σε αρκετές άλλες περιοχές της επαρχίας Ντονέτσκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας είχε πει πριν από τη ρωσική ανακοίνωση πως ουκρανικά στρατεύματα αποκρούουν επιθέσεις κοντά στο χωριό και συνεχίζουν να “περιορίζουν τον εχθρό”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.