ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

H Μαριούπολη θα ενταχθεί στη Ρωσία: «Επιστρέψαμε εδώ για πάντα» – Επίσκεψη κορυφαίου στελέχους του Κρεμλίνου

Ο Σεργκέι Κιριένκο, αναπληρωτής γενικός γραμματέας του Κρεμλίνου επισκέφθηκε χθες το λιμάνι της Μαριούπολης

H Μαριούπολη θα ενταχθεί στη Ρωσία: «Επιστρέψαμε εδώ για πάντα» – Επίσκεψη κορυφαίου στελέχους του Κρεμλίνου

Ο Σεργκέι Κιριένκο, αναπληρωτής γγ του Κρεμλίνου, επισκέφθηκε χθες το λιμάνι της Μαριούπολης, που έχει καταληφθεί σχεδόν εξ ολοκλήρου από τις ρωσικές δυνάμεις.

Aυτό ανακοίνωσε ο ηγέτης των ρωσόφωνων αυτονομιστών Ντένις Πουσίλιν μέσω Telegram. Ο κ. Κιριένκο, πρώην πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας, είναι αρμόδιος για εσωτερικές πολιτικές υποθέσεις στη ρωσική προεδρία. Επισκέφθηκε τη χαλυβουργία Ίλιτς και το λιμάνι της Μαριούπολης, κατά τον κ. Πουσίλιν.

Η άλλη μεγάλη χαλυβουργία της πόλης, η Αζοφστάλ, είναι ο τελευταίος τομέας όπου συνεχίζονται εχθροπραξίες, καθώς στους χώρους του αχανούς εργοστασίου της εξακολουθούν να βρίσκονται εκατοντάδες Ουκρανοί μαχητές.

Ο Κιριένκο και ο γενικός γραμματέας του κόμματος Ενωμένη Ρωσία του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Αντρέι Τούρτσακ, επισκέφθηκαν εκτός από τη Μαριούπολη και την πόλη Βολνοβάχα. Σύμφωνα με τον Ντένις Πουσίλιν, η επίσκεψη των απεσταλμένων του Κρεμλίνου σημαίνει για τους πολίτες της αυτοανακηρυγμένης Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντανιέτσκ ότι «η Ρωσία επέστρεψε εδώ για πάντα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάτι που επί της ουσίας σημαίνει ότι η Μαριούπολη θα είναι μια από τις περιοχές που θα ενταχθούν στη Ρωσία. Να θυμίσουμε ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν σενάρια που θέλουν τον Βλαντίμιρ Πούτιν να ανακοινώνει στις 9 Μαίου περιοχές που θα ενταχθούν στη Ρωσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.