ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ουκρανία – Ρωσία: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις την Δευτέρα 21/3

Καθημερινά συνεχίζονται οι συνομιλίες

Ουκρανία – Ρωσία: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις την Δευτέρα 21/3

Ρωσικές και ουκρανικές αντιπροσωπείες αναμένεται να συνεχίσουν τις διαδικτυακές διαπραγματεύσεις τους στις 21 Μαρτίου, όπως ανέφερε το ουκρανικό μέσο ενημέρωσης Ukrainiskaya Pravda, κάτι το οποίο δημοσίευσε και το ρωσικό TASS.

«Μια διαδικτυακή συνάντηση μεταξύ της ουκρανικής και της ρωσικής αντιπροσωπείας έχει προγραμματιστεί για τις 21 Μαρτίου», ανέφερε το δημοσίευμα, επικαλούμενο υψηλόβαθμες πηγές.

Επικαλέστηκε επίσης τον Νταβίντ Αρακάμια, τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος «Υπηρέτης του Λαού», ο οποίος δήλωσε ότι οι συνομιλίες συνεχίζονται καθημερινά. «Και η σημερινή ημέρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Σε επίπεδο ομάδων εμπειρογνωμόνων», είπε.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, υποστήριξε σήμερα σε συνέντευξή του ότι υπάρχει πρόοδος στις συνομιλίες, καθώς Ρωσία και Ουκρανία πλησιάζουν σε συμφωνία σε «κρίσιμα» ζητήματα και έχουν σχεδόν συμφωνήσει σε ορισμένα θέματα.

Ο Τσαβούσογλου είπε, επίσης, πως ελπίζει να κηρυχθεί κατάπαυση του πυρός εάν οι πλευρές δεν υπαναχωρήσουν από την πρόοδο που έχουν σημειώσει προς την επίτευξη συμφωνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει συνάντηση σε τουρκικό έδαφος στην οποία ενδεχομένως να συμμετάσχει και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας πως: «Λειτουργούμε ως διαμεσολαβητές. Θέλουμε να παίξουμε έναν βοηθητικό ρόλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.