ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ουκρανία: Επανεμφάνιση των Τσετσένων στο μέτωπο – Κατέλαβαν σταθμό ανεφοδιασμού στο Σπίρνε – Ήταν βαριά οχυρωμένος

Εικόνες από σταθμό στην περιοχή του Ντονιέτσκ

Ουκρανία: Επανεμφάνιση των Τσετσένων στο μέτωπο – Κατέλαβαν σταθμό ανεφοδιασμού στο Σπίρνε – Ήταν βαριά οχυρωμένος

Σε ρωσικά χέρια βρίσκεται πλέον ο σταθμός ανεφοδιασμού στο Σπίρνε, ο οποίος διέθετε καλά αμυνόμενα και οχυρωμένα χαρακώματα, αλλά και υπόγεια καταφύγια. 

Με μια επιχείρηση, στην οποία πρωτοστάτησαν οι Τσετσένοι που επιχειρούν στην Ουκρανία, οι ρωσικές δυνάμεις κατάφεραν να κατακτήσουν τον σταθμό, αποκόπτοντας περισσότερο τις ουκρανικές δυνάμεις στην περιοχή του Ντονμπάς.

Την ίδια ώρα οι Ρώσοι συνεχίζουν να κτυπούν στόχους με βόμβες θερμίτη, οι οποίες έχουν επιφέρει σοβαρά πλήγματα στις ουκρανικές δυνάμεις.

Οι Ρώσοι τις χρησιμοποιούν τόσο κατά στρατευμάτων, όσο και κατά αποθηκών και σταθμούς ανεφοδιασμού καυσίμων, όπως δηλαδή αυτών που κατέκτησαν στο Σπίρνε.

https://twitter.com/200_zoka/status/1650588111246598157?s=20

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.