
Ουκρανικό drone έχει αποστολή να καταστρέψει έναν ρωσικό τηλεπικοινωνιακό πύργο αλλά έχει εντοπιστεί ήδη από τις ρωσικές δυνάμεις.
Έτσι λίγο πριν την τελική εφόρμηση για να πλήξει τον πύργο δέχεται καταστρεπτικό πλήγμα από πύραυλο MANPADS IGLA και καταστρέφεται στον αέρα.
A Ukrainian drone is approaching a cell tower.
Shortly before arriving, Russian air defences hit accurately.
Is that cool or not?
pic.twitter.com/iJPukxSDMG— Alternative News (@AlternatNews) June 7, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.