ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ουκρανοί: «Κόλπο των Ρώσων η εντολή για μη εισβολή στο Azovstal – Θα εμπλακούν FSB και Rosgvardiya»

Τι υποστηρίζει εκπρόσωπος της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, V.Skibitskyy

Ουκρανοί: «Κόλπο των Ρώσων η εντολή για μη εισβολή στο Azovstal – Θα εμπλακούν FSB και Rosgvardiya»

Την άποψη τους ότι η εντολή για μη εισβολή στο Azovstal είναι κόλπο των Ρώσων και ότι θα σπεύσει εκεί με ειδικές δυνάμεις της FSB και της Rosgvardiya εξέφρασαν οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες.

Ο εκπρόσωπος της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας, Vadym Skibitskyy, έκανε αυτή τη δήλωση κατά τη διάρκεια ενός τηλεμαραθώνιου.

Πιστεύει ότι ο Πούτιν έλεγε ψέματα όταν έδωσε στον Σόιγκου την εντολή να μην εισβάλει στην Azovstal.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μπορεί όντως να αρνηθούν μια μεγάλης κλίμακας έφοδο στο Azovstal. Αλλά, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, σχεδιάζουν να εμπλέξουν τη Rosgvardiya και άλλες δομές, συμπεριλαμβανομένων των δομών της FSB, οι οποίες θα συνεχίσουν την επίθεση στο εργοστάσιο προκειμένου να καταστρέψουν την αντίστασή μας», δήλωσε ο Skibitskyy.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.