Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Ουκρανοί πλήρωσαν ακριβά την απόφασή τους να κατασκοπεύσουν ρωσικά ΤΟΜΑ σε δάσος του Ποκρόβσκ – Δείτε βίντεο

Η αποστολή παρακολούθησης έγινε το βράδυ, ωστόσο τα ρωσικά «VT-40», προχώρησαν στην άμεση εξόντωσή τους

Ουκρανοί πλήρωσαν ακριβά την απόφασή τους να κατασκοπεύσουν ρωσικά ΤΟΜΑ σε δάσος του Ποκρόβσκ  – Δείτε βίντεο

Ουκρανοί στρατιώτες προσπάθησαν να κρυφτούν πίσω από δέντρα σε δάσος κοντά σε περιοχή της δυτικής πλευράς του Ποκρόβσκ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Και αυτό γιατί δύο ρωσικά «VT-40» τους εντόπισαν και προχώρησαν στην άμεση εξόντωσή τους.

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγκεκριμένοι Ουκρανοί στρατιώτες βρίσκονταν στο σημείο, μετά το τέλος της αποστολής τους για παρακολούθηση των ρωσικών ΤΟΜΑ που βρίσκονταν στη δυτική πλευρά της πόλης.

Ωστόσο, παρά το πέρας της ώρας – καθώς το περιστατικό έγινε το βράδυ – η αποστολή τους ματαιώθηκε με τον πιο άσχημο για αυτούς τρόπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.