ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ουκρανός διοικητής των πεζοναυτών που βρίσκονται στο Azovstal ζητά επέμβαση όπως στην Δουνκέρκη του Β’ΠΠ

Την μετάδοση έκανε το Politico

Ουκρανός διοικητής των πεζοναυτών που βρίσκονται στο Azovstal ζητά επέμβαση όπως στην Δουνκέρκη του Β’ΠΠ

Ένας Ουκρανός διοικητής μονάδας πεζοναυτών έκανε μια επείγουσα έκκληση ένα βίντεο στη σελίδα του στο Facebook, λέγοντας ότι υπάρχουν πάνω από 600 τραυματίες πολίτες και μαχητές στη χαλυβουργεία Azovstal.

Ο Serhiy Volyna, εν ενεργεία διοικητής της 36ης ταξιαρχίας πεζοναυτών, είπε ότι δεν υπάρχει φαρμακευτική αγωγή και δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για θεραπεία για τους τραυματίες, προσθέτοντας ότι εκατοντάδες άμαχοι, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, ζουν σε ανθυγιεινές συνθήκες και στερούνται τροφής και νερού.

Έκανε μια επείγουσα έκκληση για εκκένωση στρατευμάτων και αμάχων όπως έγινε κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στην Δουνκέρκη.

Την ανάρτηση για τον εγκλωβισμένο στο Azovstal διοικητή της 36ης ταξιαρχίας πεζοναυτών έκανε ο δημοσιογράφος Κρίστοφερ Μίλερ του Politico:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.